Badrumsbelysning viktigt

Att belysning är viktigt i ett hem det vet det flesta, men hur viktigt det är och i vilka rum är inte lika klart för alla. Bor man i exempelvis en hyresrätt så brukar belysningen vara ganska undermålig, får man renovera själv så är möjligheterna oändliga. Just badrummet är ett sådant rum som verkligen behöver bra belysning, på flera olika ställen, vikten av det går inte att understryka tillräckligt.

badrum ljust

Att inreda hemma är alltid kul, det blir så fint med allt nytt och bara att möblera om kan göra en hel del. Något som också gör att hemmet blir som nytt är att inreda smart med belysningen. Att belysning är viktigt i hemmet vet de flesta, men det är så att badrummet måste få mer fokus på när det handlar om att tillföra ljus. Det räcker inte med att bara sätta upp en lampa ovanför spegeln, det krävs mer än så och det finns en anledning. Med Lampgallerians badrumsbelysning blir inte detta längre ett problem och det går enkelt att se vad vi gör, tänk på att badrum kräver ofta belysning som funkar i våtrum.

Därför är det viktigt

Anledningen till varför det är så viktigt med belysning i badrummet är för att:

  • Viktig rengöring sker här, vare sig det är efter en hård dag i garaget eller blöjbyten så är det viktigt att se.
  • Det tas bort hår kors och tvärs på alla möjliga sätt och vis. Rakning, vaxning, epilering eller var det än kan vara sker här inne.
  • Många personer som sminkar sig klagar på ljuset och det är svårt att få till det bra och känna sig nöjd när man inte ser sig själv i spegeln.

Utan belysning ser vi inte vad vi sysslar med helt enkelt. Det finns exempelvis en anledning till varför vi får extra belysning i våra apparater, det är för att vi ska se! Det är som att vi blir pikade av våra egna apparater som säger att vår belysning är minst sagt bristfällig. Tips för den som bor i hyresrätt och inte får installera nya lampor är att köpa batteridrivna spotlights som går att fästa i taket, en nödlösning tills ni flyttar till eget.

Scroll to top