Bondeparet renoverar drömhemmet

Tv-serien Bonde söker fru på tv4 är det väl få som missat, ett gäng kärlekssökande bönder som under en sommar får chansen att hitta den rätte samtidigt som svenska folket får följa med på resan hemma från tv-sofforna. Det är dock inte alltid som det går vägen, men för bonden Joacim gick det bra, och nu ska han och fästmön Caroline renovera sitt drömhus – i en helt ny tv-serie vis namn Bondeparet.

I tv har vi fått se Joacim Rickling och Caroline Kejbert träffas, dejta och slutligen gifta sig, och nu ska vi också få se när de drar på sig arbetskläder och drar igång med en renovering av sitt drömhem. Planen är nämligen att renovera Joacims farmor och farfars hus på landet och tillsammans ska de förvandla det från fallfärdigt hus till ett riktigt gods. I tv4:as nya program Bondeparet får vi tittare följa med från start – från att Joacim överraskar Caroline med huset som han säger att han tänker att de ska bo till det att huset är färdigfixat. Men vägen dit har inte alltid varit det lättaste, för även om kärleken är start så vet vi alla hur en renovering kan tära på förhållandet. Så frågan vi ställer oss nu är om det verkligen var så smart att sätta igång detta renoveringsprojekt så tidigt i förhållandet? Det är trots allt bara ett år sedan vi sist såg hur paret fann varandra i Bonde söker fru.

I Bondeparet kommer tittarna få följa med på hela resan, men kommer paret fortsätta vara ett par även efter renoveringen? Kommer de tillslut att få sitt drömhem så som de planerat och där de tillsammans kan bilda familj eller kommer allt gå åt pipsvängen innan dess? Det får vi se i höst!

 

Scroll to top