Cervera skapar ditt drömkök

Varför lägga tid och pengar på en kostsam renovering när du kan åstadkomma underverk med små och praktiska prylar i köket? Cervera är en butikskedja som har hela sortimentet vad gäller köksattiraljer och redskap. Skapa ett nytt kök på bara några minuter med Cerveras utbud.

Även om köksprylar är betydligt billigare än en renovering, är det naturligtvis bra att inte vara slösaktig ändå. Med rabattkoder från Gratislandet kommer du ned i pris ännu mer. Hitta glasprydnader, vaser, stekpannor, bestick och en rad fler produkter.

köksutrustningDet lilla i det stora köket

Det är ofta de små detaljerna som gör helheten och så även i ett kök. Att hänga upp vackra stekpannor i koppar, redskap i rostfritt stål på väggen och tillsätta ett nät eller en hylla ovanför köksön med vackert porslin, kan göra stor skillnad. Den lyxiga känslan måste inte tvunget tillkomma med nya köksskåp, nytt kakel eller ny blandare.

Servera med Cervera

Vilken gäst som helst blir glad och känner sig välkommen med en ny servis. Ett vackert dukat bord kan lysa upp vilket hem som helst. Med Cerveras varumärken kan du dekorera bordet och lägga dit små söta eller eleganta tillbehör till vilket vardagligt eller festligt tillfälle som helst.

Cerveras historia

Cerveras historia började på 80-talet och har växt markant sedan dess. Utbudet skulle endast omfattas av köksprodukter och heminredning vilket man har hållit hela den här tiden. Idag har butikskedjan växt så att den även finns i Norge. I Sverige kan du gå in på Cervera i ca 74 butiker samt online. Tillväxten har bidragit till att kedjan numera även äger NK Glas, Porslin och Kök i både Stockholm och Göteborg. Det är en av de köksinredningsbutiker som är mest besökta under julhandeln och när folk letar efter presenter både till sig själva och andra.

Scroll to top