Renovera nya drömvillan

Då och då så kan vi läsa om de där husen som man egentligen bara kan drömma om i vanliga fall, men som man om man har tur faktiskt kan slå till på. Denna gången är det gp.se som har skrivit om en riktig drömvilla som är till salu! Dock så kräver den en ordentlig renovering, men så länge man är beredd på det, så är det bara att köra!

Igår så publicerades det en artikel på gp.se där man kan läsa följande:

Dyraste villan i Västsverige som är till salu nu, är ett hus med sjötomt i Hovås, som arkitekten Gert Wingårdh ritat. För 32 miljoner kronor får man 300 kvadratmeter med bland annat pool, bastuhus, flera badrum och vinkällare.

Och visst är de flesta av oss inte ett dugg sena i att hålla med om att det onekligen låter härligt. Ett hus av Gert Wingårdh är inget som alla får äran att bo i under sin livstid, så om chansen ges så ska man helt klart ta den! Men bara för att en riktig topparkitekt har ritat det, betyder det faktiskt inte att det bara är att flytta in på en gång, ibland behövs nämligen lite justeringar i form av en renovering! Något som man ska ha i åtanke innan man slår till på en dyr villa.

Frågan om man ska renovera själv eller anlita hantverkare är ständigt aktuell, men om man investerat i ett dyrt hus är det inte sällan som man vill spara in på slantarna om vi säger så. Att göra det själv är med andra ord en bra idé! Med arbetsbyxor från blåkläder och en bra inställning så brukar det gå som en dans, och även om det kan vara krävande så är det värt det alla gånger när man till slut är klar. Lycka till!

Klicka på bilden för att läsa mer om Gert Wingårdhs fina hus!

Scroll to top