Styla ditt hem inför budgivningen

Dags att sälja din bostad? Här kommer några enkla tips för hur du kan styla ditt hem inför en kommande försäljning och på så sätt locka fler intressenter i en budgivning.

Inför en kommande bostadsförsäljning finns en del att tänka på som kan vara avgörande för hur affären kommer att gå. Detta kan självklart vara förvirrande och här kan det vara klokt att fråga din mäklare om råd kring vad du själv kan göra för att påverka försäljningen.

Homestyling – ett hett ämne

Homestyling inför en kommande bostadsförsäljning har blivit en trend och har framförallt visat sig leda till mer lyckade försäljningar än de som inte använder sig utav homestyling. Idag finns en uppsjö olika professionella homestylare men det finns också en del du kan göra själv för att öka intresset hos de olika intressenterna.

”Rensa ut alla ytor och frigör utrymme utan att få ett kalt utseende.”

Enkla tips för att styla ditt hem själv

Det finns en hel del du kan göra själv för att styla ditt hem inför kommande budgivning. Ett fräscht badrum och kök är något som en köpare uppskattar. Ofta eftersom detta innebär stora kostnader som köparen sällan vill dra på sig i starten av ett bostadsköp. Där kan det löna sig i slutändan att ha gjort en renovering eller uppfräschning av kök och badrum. Rensa ut alla ytor och frigör utrymme utan att få ett kalt utseende. Plocka helst ner alla privata bilder och byt ut dessa mot tidsenlig konst på väggarna för att inspirera köparen. Putsa fönster och speglar inför eventuell fotografering och satsa på bra belysning inför eventuell visning, eftersom de flesta visningar sker kvällstid.

Scroll to top